Online boekhouden voor MKB-ondernemers

Ondernemers die kiezen voor KBinfo.nl kiezen voor een gemakkelijke en kosteneffectieve manier van boekhouden. Met de uitgebreide functionaliteit van KBinfo.nl kan de boekhouding voortaan op elk moment en vanaf elke locatie worden bijgewerkt of geraadpleegd. KBinfo.nl biedt de kwaliteit, stabiliteit, veiligheid en uitgebreide functionaliteit van e-Boekhouden, met wie wij een partnership zijn aangegaan.

Naast boekhouden en factureren kent KBinfo.nl veel andere functionaliteiten zoals urenregistratie, debiteurenbewaking en voorraadbeheer. Uiteraard is KBinfo.nl standaard voorzien van automatische koppelingen met alle Nederlandse banken, de Belastingdienst, Payment Service Providers en tal van andere diensten en toepassingen. Dat maakt KBinfo.nl tot een zeer compleet boekhoudpakket. 

Online dienstverlening of fysieke winkel?

Speciaal voor eigenaren van webshops kent KBinfo.nl koppelingen met diverse webshop software pakketten zoals Magento, Shopify, WooCommerce en Lightspeed. Kijk op de pagina koppelingen of jouw software er ook bij staat. Hetzelfde geldt voor de Payment Service Providers zoals Paypal, Adyen en Mollie.

Voor winkeleigenaren zijn er koppelingen met kassasystemen zoals Lightspeed retail en Cashdesk. Staat je koppeling er niet bij? Neem contact met ons op en we gaan kijken wat we voor je kunnen betekenen. 

KBinfo.nl biedt alles wat een MKB-ondernemer nodig heeft om zelf de boekhouding te doen, en nog veel meer. Snel, makkelijk, foutloos en tegen minimale kosten.

 

Ook je huidige boekhouder is blij met KBinfo.nl

Heb je al een boekhouder of administratiekantoor en wil je hem graag je cijfers en aangiften laten doen? Geen probleem. Wij kunnen zijn grootboekschema in jouw administratie zetten. Je boekhouder kan dan nog beter met je samenwerken. Je boekhouder kan ook inloggen als je dat wilt. Makkelijker kan niet en dat voor deze prijs!

Verder heeft je boekhouder bij ons de volgende koppelingen tot zijn beschikking:

  • De loonjournaalposten kunnen direct ingelezen worden vanuit Loon (import) en Numbers (koppeling)
  • Zowel de BTW-aangifte als de ICP-aangifte kunnen via de software worden ingediend
  • Er zijn automatische koppelingen met diverse rapportagesoftware, zoals Visionplanner, LoanStreet en Speedbooks

Kijk op de pagina koppelingen wat er allemaal precies mogelijk is.

 

Probeer KBinfo.nl één maand uit