Hallo, ik ben Marcel Verkerk, directeur van KBinfo.nl.

Als ondernemer was ik op zoek naar een eenvoudige of makkelijk toegankelijke manier om zelf mijn boekhouding te kunnen doen op een moment dat mij uitkomt en tegen lage kosten.

Zelf doen betekent vaak geen hulp, uitbesteden is te kostbaar terwijl ik wel behoefte had om te klankborden. Dit miste ik als ondernemer in de huidige markt. Daarom ben ik met Kbinfo.nl gestart. Ik help graag mensen die zelf hun boekhouding willen gaan doen en wel op een zo makkelijk en goedkoop mogelijke manier op een moment dat het hun uitkomt.

Ik wilde de juiste oplossing voor starters, zzp’ers en mkb-ondernemers die zelf hun administratie willen doen, maar dan wel met professionele ondersteuning. Jouw administratie moet uiteraard wel gewoon kloppen.

Ik geloof in de kracht van technologie en verwacht dat zelf boekhouden de komende jaren alleen nog maar makkelijker wordt. Daarom ben ik een nauwe samenwerking aangegaan met e-Boekhouden en kan jij volledig gebruik maken van hun software en helpdesk voor niet-boekhoudkundige vragen.

Aangevuld met de hulp van onze ervaren eigen boekhouders biedt KBinfo.nl jou de ideale start voor je eigen boekhouding.

Ga er maar eens gratis mee stoeien, zou ik zeggen. Succes!

KBinfo.nl werkt op technisch vlak samen met e-Boekhouden.

e-Boekhouden levert de functionaliteit, KBinfo.nl de service en de hulp bij het boekhouden.

Samen bieden we ondernemers alle tools en persoonlijke ondersteuning om tegen lage kosten zelf hun boekhouding te doen.

Meer weten over KBInfo.nl?