Voor wie is KBinfo.nl?

Voor iedereen die met weinig kennis toch zelf zijn boekhouding wil doen. En wel makkelijk, foutloos en tegen zo laag mogelijke kosten.

Maar ook als je van je offerte gelijk een factuur wilt maken en verzenden, het handig vindt als alle zakelijke betalingen en ontvangsten automatisch in je boekhouding worden verwerkt of als je met enkele klikken je BTW-opgave de deur uit kan doen.

Als je naast een goed boekhoud- en factureerprogramma ook functies als urenregistratie en voorraadbeheer zoekt. Of koppelingen met webshops, kassasystemen, CRM-systemen en meer. Met je abonnement bij KBinfo.nl heb je toegang tot alle functies van onze partner, e-Boekhouden.

KBinfo.nl stelt geen limiet aan de omvang van de boekhouding. Dat maakt KBinfo.nl het ideale online boekhoudprogramma voor zowel Starters en ZZP’ers als het MKB-bedrijf en webshops. En zelfs voor boekhouders en administratiekantoren die op hun beurt hun klanten een makkelijke, overzichtelijke en voor beide partijen toegankelijke eigen boekhoudomgeving willen bieden. 

Maar KBinfo.nl is er natuurlijk vooral voor iedereen die wil besparen op de kosten van zijn boekhouding.

KBinfo.nl één maand gratis op proef