fbpx
Hallo. En Welkom.

Wij zijn KBinfo wij en gaan je helpen met zelf je boekhouding te doen.

Heb je geen zin meer om je bonnetjes steeds bij te houden of op te zoeken?

Wil je graag meteen een factuur maken van je offerte?
Wil je niet elke keer je facturen en afschriften printen?

Vind je je boekhouder te duur?
Ben je op zoek naar een simpel programma om snel en makkelijk zelf je boekhouding te gaan doen?

En wil je dat graag zo goedkoop mogelijk? Dan ben je op de juiste plek beland.

Want daar staat KBinfo voor! Een KostBewust en Kwalitatief Boekhoudprogramma voor het KleinBedrijf.

Bij ons heb je de volgende voordelen wat het boekhouden echt makkelijker maakt voor je:

 • Maak een foto van je bonnetje stuur direct door naar je administratie
 • Kostenfacturen worden direct klaargezet in je administratie. Je hoeft ze alleen maar te mailen
 • Maak snel je eigen facturen voorzien van je eigen logo direct vanuit je administratie
 • Koppel makkelijk eenmalig je bank en je betalingen en ontvangsten komen automatisch in je boekhouding terecht
 • Bij ons mag je altijd ALLE functionaliteiten gebruiken. Dus niet bijbetalen als je EN facturen wil maken EN je boekhouding wil doen.
 • Super handige instructiefilms leggen het stap voor stap vlot uit. Als je twijfelt of je weet niet wat te doen? Geen nood. Wij loodsen je m.b.v. instructiefilms en handleidingen door het systeem. In no time weet je hoe het werkt en heb je supersnel zelf onder de knie
 • Als je toch vragen hebt, kan je ons ook bellen. Er staat een team klaar die je meteen kan helpen. Je betaalt alleen de kosten voor het telefoongesprek.
 • Wil je dat wij controleren of het goed gaat, of je jaarcijfers of aangiften doen? Ook dat kan bij ons.

Probeer het een maand gratis en je zult zien dat het enorm eenvoudig is, je heel veel geld en tijd bespaard en altijd up to date bent. Je zult zien dat je het kan en dat boekhouden op deze manier een stuk leuker is om te doen. Plus dat je geld bespaard! Beter kan toch niet? Check de introductievideo hiernaast om te zien hoe simpel het is, zodat je meteen kan starten. Tienduizenden bedrijven hebben zich al aangemeld omdat het zo makkelijk is om mee te werken. En vanwege de lage prijs natuurlijk.

Onze boekhoudpakketten:

 • Proefpakket:

Met het proefpakket kan je een maand lang gratis oefenen met de software. Je bent dan ook gelijk je eigen administratie aan het opbouwen en bijhouden. Wij bereiden na aanmelding jouw eigen proefomgeving voor en de volgende dag kun je direct beginnen. Het proefpakket heeft ook alle functionaliteiten, net als het starterspakket.

Bevalt het niet? Niks aan de hand, je bent ons geen abonnementskosten verschuldigd. Mocht je je bedenken, we bewaren je gegevens nog 1 maand.

Tegen het einde van deze 1e maand vragen we of je door wilt gaan met het starterspakket of dat je toch graag het basispakket of het pluspakket wilt. Wil je één van die andere pakketten, dat wijzigen we direct naar het door jou gewenste abonnement dat dan ingaat. Alle reeds ingevoerde gegevens van het proefpakket worden altijd meegenomen naar het pakket dat je kiest die het best bij jouw bedrijf past.

 • Starterspakket EUR 14 per maand
  Bij ons starterspakket weet je door de eerste maand en alle handleidingen en instructies al goed hoe je zelf je administratie bij kan houden. Of je bent al onderweg, maar de dingen die je nog niet weet, leer je nog wel. Voor dit geld volledige toegang tot je administratie, het is bijna niet te geloven! Kortom, je doet alles zelf tegen de laagste prijs voor volledige toegang.

Klik hier om te zien wat je allemaal kan.(volgt nog)

 • Basispakket EUR 35 per maand

Ook hier boek je je administratie zelf en heb je volledige toegang. Wij kijken mee om te zien of alles wel goed gaat. Als er dingen te verbeteren zijn, dan geven we door wat dat is en hoe je dat dan kan verbeteren. Op deze manier helpen we je meer om te leren zelf je boekhouding te gaan voeren. En weet je wat het mooiste is? Als je zo ver bent dat je ons niet meer nodig hebt, dan kan je de volgende maand gewoon terug naar het starterspakket!

Klik hier voor de mogelijkheden van dit pakket(volgt nog)

 • Pluspakket EUR 65 per maand

Bij dit pakket boek je nog steeds zelf. Wij controleren net als bij het basispakket of het boeken allemaal goed gaat. Daarnaast maken wij de jaarcijfers op. Met die jaarcijfers kan je het volgende doen:
– je gaat ermee naar je eigen boekhouder die dan de aangifte gaat doen
– je boekhouder maakt een jaarrekening voor de bank als je bijvoorbeeld een hypotheek nodig hebt
– of je vraagt ons om je aangifte of jaarrekening te doen.

Het mooiste is dat je volledig vrij bent om elk jaar te doen wat je wilt!

Klik hier voor meer informatie over het pluspakket. (volgt nog)

Stukje tekst

Heb je al een boekhouder en wil je hem nog steeds graag je cijfers en aangifte laten doen? Geen enkel probleem. Wij kunnen zijn grootboekschema in jouw administratie zetten, zodat het voor hem ook fijn blijft samenwerken met jou. Als jouw boekhouder of administratiekantoor eerst met ons contact wil hebben, dan kan dat natuurlijk ook. Uiteraard kan hij de mogelijkheid krijgen om ook in te loggen als je dat wilt. Makkelijker kan niet.

Voor boekhouders en administratiekantoren:

Wij constateren dat de boekhoudsoftware bij een aantal aanbieders regelmatig aan prijsstijgingen onderhevig is. Daartoe hebben wij een partnership met e-boekhouden afgesloten, de software die al jaren een stabiel prijsbeleid hanteert, maar daarnaast ook nog eens hoog gewaardeerd wordt om zijn operationele performance en innovatieve kracht. Uw administraties zullen dan ook op dit platform gevoerd worden.

Maken wij u nieuwsgierig, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u alvast meegeven dat wij uiterst scherp tarief hebben en in veel gevallen een stuk goedkoper zijn dan andere aanbieders met vergelijkbare functionaliteiten. U kunt hierbij denken aan:

 • Scan en herken
 • Bonnetjes en inkoopfacturen mailen
 • Bank koppelen (ING, Rabobank, ABN Amro, Knab, Bunq en Triodos. Alleen Knab rekent EUR 1,50 per maand, de overige bankkoppelingen zijn gratis)
 • Overige banken bijna allemaal MT940
 • Klant kan zelf zijn facturen in de administratie maken, dus die staan er gelijk in. Maar ze kunnen ook via scan en herken geüpload worden.
 • Uw grootboekschema kan behouden blijven
 • Kwalitatief goede software van een grote aanbieder
 • De ondersteunende helpdesking van e-boekhouden en eventueel van onszelf

Stuur ons een mail voor meer informatie of als zich wilt aanmelden.

Wie zijn wij

Hallo, ik ben Marcel Verkerk. Ik ben de directeur van KBinfo. Wij willen graag mensen helpen om zelf hun administratie te gaan doen op een zo gemakkelijk en goedkoop mogelijke manier. Wij geloven in de kracht van de technologische ontwikkelingen en we verwachten dan ook dat zelf boekhouden in de komende jaren alleen nog maar makkelijker gaat worden.

Vanuit die zienswijze is KBinfo ontstaan. De goedkoopste en beste oplossing voor ondernemers die zelf hun administratie willen doen. Wij hebben een zeer nauwe partnership met e-boekhouden om onze pakketten te mogen aanbieden en we mogen daarbij volledig gebruikmaken van de software en de zeer gewaardeerde helpdesk van e-boekhouden voor niet boekhoudkundige inhoudelijke vragen.

Zelf hebben wij ervaren boekhouders en assistenten in dienst om de verschillende pakketten te ondersteunen. Dus we weten inhoudelijk ook precies waar het over gaat en kunnen u daarin van alle advies voorzien. Met deze basis zijn uw vragen bij ons in goede handen. U kunt daar natuurlijk zelf het beste achter komen door met een proefpakket aan de gang te gaan.

 

Referenties

J. Hoogvliet

Alles werkt best wel super, ik wist niet veel van boekhouden, maar door hulp van KBinfo kan ik het tegenwoordig helemaal zelf. Bedankt dames!

Kees van Galen

Nadat ik het een maand geprobeerd had, dacht ik toch maar voor het basispakket te kiezen. Ik wilde graag zelf boekhouden, maar door drukte had ik er toch nog moeite mee. Na 3 maanden en hulp van KBinfo, kon ik het voortaan zelf en ben ik de maand erna naar het starterspakket gegaan.

Andrea

Ik vond mijn boekhouder te duur, dus ik was op zoek naar iets anders. Ik ben toen hier uitgekomen en ben mijn administratie zelf gaan doen. In het begin was het een beetje zoeken, dus na een maand ben ik overgegaan van het starterspakket naar het basispakket. Uiteindelijk ben ik zelfs naar het Pluspakket gegaan en heb ik afscheid genomen van mijn vorige boekhouder.

P.H.T. Dantuma

Onwijs goedkoop en ik kan alles zelf doen!!! Echt een mooi systeem, ik heb niet 1 keer de helpdesk nodig gehad!!

H. Oud administraties

Ik heb een klein administratiekantoor. In de boekhoudsoftware die ik had, was er geen mogelijkheid om banken te koppelen wat ik graag wilde, ik kon alleen maar MT940 inlezen. Na contact met KBinfo ben ik overgestapt naar e-boekhouden en zijn mijn cliënten overgezet. Alle gegevens van het desbetreffende jaar konden ook overgezet worden en mijn cliënten hebben mijn eigen, vertrouwde rekeningschema. Echt een mooi programma met een goede prijsstelling.

Koppelingen

De software heeft zoveel koppelingen, dat je bijna altijd een koppeling kan gebruiken die bij jouw werk past.

Er zijn koppelingen voor:

 • CRM systemen
 • Kassasystemen
 • Banken
 • Payment Service Providers
 • Webshops
 • Urenregistratiesoftware
 • Salarissoftware
 • Portals
 • Overheid
 • Incassobureaus
 • Facturen
 • Belastingdienst

Klik op deze link om de koppelingen te bekijken:
https://www.e-boekhouden.nl/koppelingen?qsm=419

Wil je een systeem koppelen wat er niet bij staat? Vraag het na, als er veel vraag is naar een koppeling, dan gaan we kijken of we dat voor elkaar kunnen krijgen.